Waarschuwing voor de BSC tegen de MagnumOptions en Option.fm brokers

Als Steeds meer internationale financiële regulatorsare uitgifte van waarschuwingen tegen binaire opties makelaars. De reden hiervoor is eenvoudig te begrijpen; Deze herhaalde waarschuwingen zijn gewoon het gevolg van de omvang van de fraude en oplichting van de binaire opties waarmee individuele handelaren. Elke dag zijn er honderden mensen die zich bezighouden met de handel in binaire opties met als doel om te profiteren van de financiële markten en potentiële klanten deze niet alleen rente eerlijk makelaars, maar ook oplichters of bedrijven met een twijfelachtige Hier. niet praktijken. Zo heeft de BCSCfinancial toezichthouder onlangs gewaarschuwd againstthe MagnumOptions en Option.fm brokerssince theydo niet lijken te zijn financiële reglementen te respecteren.

U weet waarschijnlijk de CySEC (Cyprus financiële toezichthouder), dat is een echte referentie in de Europese Unie op het gebied van de financiële regelgeving, samen met de AMF in Frankrijk, de BaFin in Duitsland, de CNMV in Spanje, de CONSOB in Italië of het FCA in het Verenigd Koninkrijk. Hoewel het lijkt erop dat de BSC speelt dezelfde rol in Canada, zijn we bijzonder verwijzend naar de “British Columbia Securities Commission”. Zijn rol is om de financiële activiteiten in Canada overzien, waaronder de activiteiten van binaire opties makelaars. Als het gaat om makelaars, de BSC berispt actoren die niet aan haar financiële regels voldoen door middel van boetes en waarschuwingen, met het doel om individuele beleggers te beschermen in Lees het hele artikel op te het land.

De MagnumOptions binaire opties makelaars is eigendom van Hampshire Kapitaal Ventures Ltd Het bedrijf is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en het adres is gelegen in “Cavell House Stannard Place, Crispons Rd, Norwich, NR3 1YE “. Deze makelaar biedt haar handelaren om te speculeren over het verloop van 250 financiële markten. De minimale positie voor de handel op het platform dat is ontwikkeld door Spot Option is $ 10 en de maximale return on investment bereikt tot 81% per handel. De MagnumOptions broker houdt ervan om haar educatieve dienst en de opleiding in binaire opties die het Open de link biedt aan haar handelaren te benadrukken.

De OptionFM makelaar (Option Markets Financiën) is een relatief nieuwe binaire opties broker; Option.fm de makelaar heeft nauwelijks bestaat 2 jaar geleden dat bleek maart 2014, en het is gevestigd in Hong Kong. Intussen is deze tweede broker biedt trading signalen zijn handelaren, binaire opties op korte termijn (30, 60 en 90 seconden) als op de langere termijn op een groot aantal markten.

Hoewel deze twee makelaars bieden goede service, ze hebben niet de licenties noodzakelijk dat zou hen Erkend en ernstige makelaars. Daarom is het risico niet waard om een ​​trading rekening te openen bij hen. Daarom, waarom dan niet kiezen voor een erkende binaire opties broker Dat biedt vergelijkbare diensten? 😉

In feite is de BSC afgegeven waarschuwingen tegen Deze twee verschillende brokers en hun respectievelijke moederbedrijven. Het feit is MagnumOptions en Option.fm hun diensten aanbieden en hun binaire opties platforms aan de Canadese handelaren. Terwijl het doen van dit vereist een licenseto aantonen dat de praktijken van de makelaar in kwestie zijn volledig in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving en financiële wetten, klickste hier MagnumOptions Option.fm en op geen enkele manier om het even welke licenties van de BSC en zijn dus de binaire opties makelaars te vermijden. Als een Canadese handelaar, als u een van deze twee makelaars Deze inhoud moet kiezen om de handel te oefenen, Houdt u er rekening mee dat er geen financiële autoriteit canassist u als u een probleem intrekking van uw geld tegenkomen.

In tegenstelling tot ongeautoriseerde binaire opties makelaars, is het het beste om een ​​gereglementeerde binaire opties broker met wie-you-can trading oefenen kiezen. De handel door middel van een erkende en erkende binaire opties brokermakes deze possibleto speculeren over de prijs van de financiële markten, terwijl het houden van uw geld veilig is, in tegenstelling tounauthorized brokers Dat kan, onder andere, dowhatever ze willen met het geld van de handelaren (zoals asnot terugbetaling van het geld). Het kiezen van een binaire opties broker Dat is therequired Bevoegdheden om haar in staat om legaal te bieden de handel aan individuen in een bepaald land is absoluut noodzakelijk en het is één van de criteria die u moet considerwhen het kiezen van een makelaar.

Let ook op dat wanneer u kant is dit een binaire opties rekening met een partner op onze website te openen, kunt u genieten van uitzonderlijke voordelen. Bijvoorbeeld, terwijl het meestal u 24option broker biedt haar handelaren een bonus op storting van ongeveer 20%, wanneer u lid worden van deze broker via onze website en u open te 24option account door te klikken op een van de links op onze website, zult u incendio zijn genieten van een 100% bonus onderhandeld op deposito . Dienovereenkomstig, wanneer u $ 250 stort, zult u merken dat uw effectenrekening wordt het bedrag van $ 500. Toevoegingen creditedin om de bonus op deposito Dat we hebben onderhandeld met 24option, zult u ook in aanmerking voor de BonusBinaryOptions.net garantie. < /p>